Gezondheid zorg Boomer pups

 

Bij Kennel de Hoeve zetten we ons in voor het welzijn van onze boomer pups. We begrijpen het belang van een grondige preventieve aanpak, goede voeding en verzorging. Onze boomers groeien op in een goede  omgeving met voldoende prikkels zodat ze uitgroeien naar sociale en gezonden boomerhondjes. 

We zijn terug houdend met het gebruik van parasietenbestrijdingsmiddelen voor onze boomer pups. Als u overweegt een boomer pup van ons te adopteren, informeren we u graag over onze benadering van parasietenbestrijding.

Welzijn van Uw Boomer Pup

Ons belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat uw boomer pup gezond en gelukkig opgroeit. Door onze zorgvuldige aanpak en bewuste keuzes in behandeling streven we ernaar uw nieuwe gezinslid de best mogelijke start te geven.

Vragen? Neem contact met ons op!

Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, staan we altijd voor u klaar. We beantwoorden graag al uw vragen en kijken ernaar uit u te verwelkomen bij Kennel de Hoeve.

Betalingsgemak bij Kennel de Hoeve:

Uw Gemak en Veiligheid Voorop

Bij Kennel de Hoeve begrijpen we dat betalingsgemak belangrijk is voor onze gewaardeerde klanten. Daarom bieden we meerdere betalingsmogelijkheden om aan uw voorkeuren te voldoen.

Pinnen Beschikbaar: Wij bieden de mogelijkheid om te pinnen. Hiermee kunt u uw betaling eenvoudig en direct afhandelen.

Betalen contant is ook mogelijk onze voorkeur is Pinnen

Bij Kennel aan de Hoeve staat uw gemak en veiligheid voorop. We willen uw ervaring bij ons zo aangenaam mogelijk maken, inclusief de betaalwijze die het beste bij u past.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie of om uw voorkeur voor betalingswijze te bespreken. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Registratie van Pups bij Kennel aan de Hoeve:

Voor Uw Gemoedsrust en Veiligheid

Bij Kennel de Hoeve in Valkenswaard nemen we verantwoordelijkheid serieus, en dat geldt ook voor de registratie van onze pups. Al onze pups worden aangemeld bij de centrale databank van de overheid via een geboortemelding. We zijn trots om aangesloten te zijn bij het Portaal/databank www.hondregistreren.nl. Als nieuwe eigenaar kunt u hier ook uw melding doen, waardoor u meteen vindbaar bent als uw hond onverhoopt verdwaalt of wordt aangetroffen.

Eenvoudige Controle van de Registratie

Bij Kennel de Hoeve willen we u gemoedsrust bieden. Daarom kunt u de registratie ter plaatse eenvoudig controleren. We staan voor u klaar om u te begeleiden bij dit proces en eventuele vragen te beantwoorden.

Uw Pup Veilig en Vindbaar

Met onze zorgvuldige registratieprocedures en uw deelname aan www.hondregistreren.nl, zorgen we ervoor dat uw nieuwe gezinslid altijd veilig en snel teruggevonden kan worden als dat nodig is.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een bezoek te plannen. Bedankt voor uw interesse in Kennel aan de Hoeve, waar verantwoordelijkheid en veiligheid vooropstaan.

 

Garantie bij Kennel de Hoeve:

Garantie bij Kennel de Hoeve:

Uw Tevredenheid en de Gezondheid van Onze Pups hebben Prioriteit

Bij Kennel de Hoeve staan uw tevredenheid en de gezondheid van onze pups voorop. We zetten ons in om gezonde en sociale pups op te fokken en op te voeden, maar we begrijpen dat er soms onvoorziene problemen kunnen ontstaan. We willen benadrukken dat we altijd bereikbaar zijn en dat we graag horen van onze klanten, vooral als ze problemen ondervinden.

Onze Toewijding aan U

Als u ooit problemen ondervindt met een pup die u bij ons heeft aangeschaft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn vastbesloten om u te helpen en te zorgen voor een positieve oplossing. Uw tevredenheid en de gezondheid van onze pups zijn onze topprioriteit.

Samen voor een Positieve Ervaring

Bij Kennel de Hoeve geloven we in de kracht van samenwerking en open communicatie. Samen kunnen we ervoor zorgen dat u en uw pup een positieve ervaring hebben.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor eventuele vragen of om een bezoek te regelen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Kennel de Hoeve en om samen te werken aan het welzijn van uw pup.

Zijn de pups gechipt?

Als geen ander weten wij wat de spelregels rond het fokken van honden zijn. 

Dus ja onze pups zijn gechipt en hebben een EU-dierenpaspoort van de pups wordt een geboortemelding gedaan dit is ook in te zien.

En wij hebben een zgn UBN nummer en vanuit onze achtergrond hebben wij ook een bewijs van vakbekwaamheid. 

Een en ander is terinzage en is door u te controleren.

Vaccinaties bij Kennel de Hoeve:

 Uw Pups Gezond en Beschermd

Bij Kennel de Hoeve in Valkenswaard begrijpen we het belang van de gezondheid en bescherming van uw pups. Daarom worden al onze pups zorgvuldig gevaccineerd voordat ze met u mee mogen. Onze vaccinatieprotocollen omvatten:

1. Canigen Puppy 2 B (Virbac): Deze vaccinatie beschermt tegen parvo, een zeer besmettelijke en gevaarlijke ziekte die vooral bij jonge pups ernstige gevolgen kan hebben.

2. Canigen DHHPPI (Virbac): Deze vaccinatie is ontworpen om te beschermen tegen hondenziekte, adenovirus, parvovirus en parainfluenza, waardoor uw pup beschermd is tegen een reeks ernstige ziekten.

Kennelhoest Vaccinatie (Nobivac BbPi): Kennelhoest is een besmettelijke luchtwegaandoening die vooral belangrijk is als uw pup in contact komt met andere honden. Onze vaccinatie beschermt tegen deze aandoening.

Leptospiravaccin (Nobivac L4): Leptospirose is een bacteriële ziekte die kan worden overgedragen op honden en mensen. Onze vaccinatie biedt bescherming tegen deze ziekte.

Wij zorgen ervoor dat uw pup een solide basis heeft voor een gezond en gelukkig leven. Als u vragen heeft over onze vaccinatieprocedures of als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Beharing Boompoo

De boompoo heeft beharing dat varieert sluiklangharig en krulbeharing.

Ze ruien niet wel kan er wat haren in de kam blijven als ze worden gekampt of geborsteld. 

Hyperalogenen dierenbestaan niet bron dier en recht 

Het is wel zo dat honden zonder ondervacht of die niet ruien minder allergie overlast geven. 

Regelmatig kammen voorkomt klitten, controleer ook regelmatige op parasieten. 

Karakter

Het karakter wordt niet geboren maar wordt bepaald door de omgeving waarin de pup opgroeid. Aanleg heeft ook invloed van het karakter. 

De Boompoo heeft de aanleg om een kindvriendelijk sociale en aanhankelijk hond te worden.

Goede socialisatie is mede bepalend voor het karakter. 

Wij als Boompoo fokkers zorgen dat de door ons gefokte pups zich goed kunnen ontwikkelen tot een sociale vriendelijk hond.  

Voeding

Er zijn veel comerciele hondenvoeders op de markt, wel merk is vaak erg persoonlijk.

We zien wel dat honden (pups) snel erg kieskeurig worden waarop we snel genegen zijn te reageren door ander voer te aan te bieden.

De pup/hond is snel genegen dit uit te buiten door vooral te gaan voor wat hij het lekkers vindt.

Wij Fokkers van kennel de Hoeven laten ons eigenvoer maken dit is ontwikkeld samen met een voedingdeskundige (dierenarts) en voerfabrikant. 

Steeds meer fokkers kiezen voor dit voer. 
En ook hondeneigenaren die eenmaal aan dit voer begonnen zijn willen niet anders meer. 

Socialisatie

Socialisatie is letterlijk ‘het proces waarbij men – bewust en onbewust – de waarden, normen en andere cultuurkenmerken van zijn groep krijgt aangeleerd.

Voor de hond betekend dit dat een leerproces ingang gebracht moet worden waarin de pup leert dat omstandigheden aan verandering ondehevig zijn. Het steeds verwerken van nieuwe indrukken/prikkels is zeer bevorderlijk voor de ontwikkeling van de pup.

De bais wordt gelegd bij de fokker, een betrouwbare fokker biedt de pups de nodige en juiste prikkels en leering. 

Een goed gesocialeerde pups is te herkennen aan het vrij en ondernemend zijn.