Langharige Boomer pups

Boomer Pups

De Boomer  wordt gefokt uit Maltezer x Shih Tzu of Maltezer x  Lhasa Apso, later is hier de Havaneser bij gekomen. De havaneser is ingezet om de overbeet en de korte snuit   weg te fokken.

Vanuit de Boomer zijn door in kruising weer andere type ontstaan. Bekend zijn de Boompoo ( Boomer x Poedel) 

Fokker Boomer; Boomerfokker; Boomer kennel; Kennel Valkenswaard: betrouwbare fokker van Boomers; Boomer kennel Brabant. Boomer pups te koop

puppy te koop

Boomer pups zijn geweldige huisdieren

 

vanwege hun liefdevolle en speelse karakter. Ze zijn vaak vriendelijk, aanhankelijk en gemakkelijk in de omgang, waardoor ze perfect zijn voor gezinnen, singles of ouderen. Bovendien hebben ze vaak een zachte vacht die heerlijk is om te aaien en die weinig tot geen verharing heeft, wat het schoonmaken van je huis gemakkelijker maakt. Met een Boomer pup haal je niet alleen een trouwe metgezel in huis, maar ook een bron van vreugde en gezelligheid voor vele jaren.

Welzijn van Uw Boomer Pup

Ons belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat uw boomer pup gezond en gelukkig opgroeit. Door onze zorgvuldige aanpak en bewuste keuzes in behandeling streven we ernaar uw nieuwe gezinslid de best mogelijke start te geven.

 

Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, staan we altijd voor u klaar. We beantwoorden graag al uw vragen en kijken ernaar uit u te verwelkomen bij Kennel de Hoeve.

Bij Kennel de Hoeve zetten we ons in voor het welzijn van onze Boomer pups.

We begrijpen het belang van een grondige preventieve aanpak, goede voeding en verzorging. Onze Boomers groeien op in een goede  omgeving met voldoende prikkels zodat ze uitgroeien naar sociale en gezonden Boomer hondjes. 

We zijn terug houdend met het gebruik van parasietenbestrijdingsmiddelen voor onze Boomer pups. Als u overweegt een boomer pup van ons te adopteren, informeren we u graag over onze benadering van parasietenbestrijding.

 

hondenkennel boomers doodle maltipoo bolonka zwetna