Maltipoo

Met regelmaat hebben wij als Maltipoo fokker Maltipoo pups, Maltipoo pups van kennel de Hoeve uit Valkenswaard vinden hun weg tot de ons en onze  omliggende  landen zoals Duitsland en België.

De Maltipoo is een kruising van Maltezer  en Poedel, Als poedel hebben wij dwergpoedel.

Als Fokker van Maltipoo kunnen wij deze  combinatie kruising van harte aanbevelen het is een prettige en leerzame hond die snel een onderdeel van het gezin zal zijn.

Maltipoo en allergie;  Er wordt ons weleens gevraagd of de Maltipoo een hypoallergene hond is, we weten uit verhalen van klanten met een allergie voor honden dat hun allergie niet opspeelt bij de Maltipoo. Dit betekend niet dat de Maltipoo een hypoallergene hond is. Het is wel zo dat een hond met onder vacht of die ruit wel meer  soorten en hoeveelheid van stoffen bij zich heeft die allergie reactie kunnen oproepen.  Heeft u een allergie voor honden en u wilt weten of een Maltipoo pup / hond wel zou kunnen probeer het dan eens uit met een hond van bekende met het haartype zoals een Maltezer, Poedel of Maltipoo.

 

 

 

Maltipoo hond is bekend om zijn liefdevol karakter.

Maltipoo pups kunnen uitermate goed samengaan met kinderen, Maltipoo fokkers besteden veel aandacht om de Maltipoo een gezonde en sociaal hond te laten zijn en blijven. 

Maltipoo kan goed samen met  kinderen en is geschikt voor elke familie. 

Fokker Maltipoo ; Maltipoo fokker; Maltipoo  kennel; Kennel Valkenswaard: betrouwbare fokker van Maltipoo ; Maltipoo kennel Brabant; Maltipoo pups te koop